Gezondheidszorg

De gezondheidszorg levert professionele zorg aan verschillende en uiteenlopende zorgbehoefenden. Zo maken ze gebruik van veel gespecialiseerde gebouwen als bijvoorbeeld ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en hospices.

Door de continue druk op de zorg-budgetten is het voor zorginstellingen lastig om de begrotingen rond te krijgen. Zorginstellingen zoeken hierbij dan ook continue naar tools die én zicht geven op hun huidige kosten én zicht geven op hun toekomstige kosten. Dit uiteraard om betere prognoses over toekomstige uitgaven te kunnen maken.

Eén van de kosten voor zorginstellingen is het onderhoud van het gespecialiseerde zorggebouw. Zo wordt het zorggebouw intensief gebruikt door de zorgverleners en de zorgbehoefenden en zal het onderhoud van het zorggebouw aan een aantal eisen moeten voldoen. Denk hierbij aan zaken als: veiligheid, binnenmilieu, beleving, brandveiligheid.

Op basis van de specifieke eisen die een zorginstelling stelt aan het onderhoud van het zorggebouw levert Prodomus diensten waarmee de kosten en activiteiten voor het onderhoud van zorginstellingen overzichtelijk in kaart worden gebracht. Graag adviseren wij ook, in onderling overleg met u, over de te hanteren onderhoudsstrategie voor het zorggebouw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.