Parkeergarages

Parkeergarages zijn gebouwen die intensief gebruikt worden en vanuit maatschappelijk en economisch oogpunt vaak 24 uur per dag geopend moeten zijn. Het operationele beheer van een parkeergarage is in hoofdlijnen dan ook te verdelen in twee doelen, een maatschappelijk doel en een economisch doel.

Het maatschappelijke karakter verlangt dat een parkeergarage continue (gedurende de openingstijden) toegankelijk is voor haar bezoekers. Dit betekent concreet dat de primaire systemen altijd operationeel zullen moeten zijn en het dus belangrijk is om volledig zicht te hebben op de onderhoudsstaat van de verschillende operationele systemen (toegangscontrole systemen, liften, betaalautomaten, etc).

Het economische karakter verlangt vervolgens dat een parkeergarage altijd zicht heeft op de opbrengsten die voortvloeien uit de exploitatie. Voor goede sturing in het dagelijks beleid zijn rapportages gewenst over bijvoorbeeld de bezettingsgraad en de omzetten per geselecteerde periode.

In samenwerking met één van onze partners leveren wij een complete oplossing voor het dagelijks operationeel beheer van parkeergarages. Met onze totaal oplossing voor parkeergarages heeft u direct zicht op de onderhoudsstatus van uw parkeergarage (zijnde 'de kosten') alsook op de opbrengsten van uw parkeergarages.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.