01-10-2014

Gepland onderhoud servers

Zondag 12 oktober tussen 22.00h en 2.00h 's nachts vindt er gepland onderhoud plaats aan de servers van Prodomus.
 
Aard van de werkzaamheden bestaat uit het gecontroleerd migreren van alle Prodomus omgevingen naar een nieuw state-of-the-art failover platform. Reden voor het migreren naar het nieuwe platform is om eventuele down-time van de Prodomus applicatie tot een minimum te beperken.

Servers op twee fysieke locaties

Alle websites, webshop en webapplicaties worden in de nieuwe situatie na de migratie fysiek op twee locaties gehost (Haarlem en Schiphol-Rijk). Uiteraard blijven de individuele servers, zoals gebruikelijk, volledige redundant uitgevoerd, maar mocht één server toch 'crashen' dan neemt de andere server alles volledig over.

Wat betekent dit voor onze klanten?

De geplande migratie houdt in dat de Prodomus software op zaterdag 11 oktober tussen 22.00h en 2.00h 's nachts niet bereikbaar zal zijn. Na het doorvoeren van de geplande migratie activiteiten zullen alle Prodomus omgevingen uiteraard gewoon weer normaal bereikbaar zijn.

Vragen

Voor verdere optimalisatie van de stabiliteit van de Prodomus software hebben we besloten deze migratie door te voeren. Heeft u vragen of opmerkingen over deze geplande migratie, aarzelt u dan uiteraard niet om contact met ons op te nemen.

 

Terug naar overzicht

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 24 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.