14-08-2013

Lancering nieuwe website

Prodomus heeft met trots en enthousiasme haar vernieuwde website gelanceerd. De nieuwe, overzichtelijke website biedt naast diepgaande bedrijfs- en productinformatie klanten ook de mogelijkheid om direct in te loggen naar de software.

Kortom de nieuwe website wordt een belangrijk kanaal om al onze relaties te informeren. Zo willen wij geinteresseerden optimaal voorzien van informatie maar willen we uiteraard ook onze klanten goed blijven bedienen met de juiste informatie.

Wij hopen met de nieuwe website u op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier te kunnen benaderen met informatie over Prodomus. Om verder optimaal geinformeerd te blijven bieden wij onze relaties ook de mogelijkheid om via verschillende social media kanalen ons te blijven volgen.

Op onze website vindt u verder uitgebreide informatie over de verschillende markten waarin Prodomus op dit moment actief is. Wij hopen uiteraard dat de verschillende markten zich hierin herkennen en de mogelijkheden van Prodomus helder inzichtelijk krijgen.

Wij vertrouwen er in ieder geval op via dat we via de vernieuwde website onze kennis, expertise en enthousiasme over onze dienstverleningen en producten nog beter met onze relaties kunnen delen. Heeft u suggesties of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar overzicht

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 24 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.