25-07-2013

Nieuwe software release Prodomus

Prodomus heeft op basis van input van haar gebruikers recentelijk een nieuwe software update uitgevoerd. Uiteraard is de software qua gebruik niet veranderd, maar hebben we wel enkele handige nieuwe functionaliteiten toegevoegd en enkele bestaande functionaliteiten verbeterd. In de nieuwe versie zijn volgende functionaliteiten toegevoegd of verbeterd:  

Zoekfunctie voor lijsten

Binnen de software is het nu mogelijk om snel te zoeken naar bepaalde hoofdcodes, bouwdeelcodes, gebreken en activiteiten. Na intikken van het zoekwoord springen de onderliggende lagen (hoofdcodes, subcodes, gebreken en activiteiten) direct open en wordt het gezochte zoekwoord duidelijk ‘groen’ gearceerd in de lijst. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u op zoek bent naar een specifieke bouwdeelcode, bijvoorbeeld: zonnepanelen. Deze nieuwe zoekfunctie is terug te vinden bij ‘inventarisatiecriteria’ en ‘object inspecteren’ op objectniveau en bij de NEN2767 lijsten bij ‘configuratie’.

Verbeterde mediabibliotheek

Binnen de mediabibliotheek hebben we intuïtievere navigatie toegevoegd en hebben we de overzichten met kleine voorbeelden (thumbnails) van afbeeldingen verbeterd. Zo kunt u nog eenvoudiger vanuit een overzicht met kleine afbeeldingen doorklikken naar de detailfoto (grotere versie) en vanuit daar via gebruik van intuïtieve pijltjes navigeren tussen de verschillende detailafbeeldingen.

Voorbeeld afbeeldingen bij tekst editors

Ook de tekst editor binnen Prodomus is verbeterd op basis van feedback van gebruikers. De voor de rapportage te selecteren afbeeldingen kunnen nu eenvoudig rechtstreeks uit de mediabibliotheek gehaald worden zodat altijd vooraf een overzicht met kleine afbeeldingen wordt getoond. Heeft u de juiste foto gevonden dan selecteert u deze vervolgens eenvoudig binnen tekst editor.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze nieuwe release van Prodomus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar overzicht

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 24 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.