31-08-2014

Nieuwe PDF rapporten en csv export

De afgelopen zomermaanden hebben wij gebruikt om Prodomus door te ontwikkelen en dit heeft geresulteerd in een nieuwe software release die vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar is. Wij zijn uiteraard trots op de mooie aanvullingen die we hebben kunnen doorvoeren en lichten graag nader toe welke onderdelen zijn toegevoegd.

PDF rapporten (aanvullingen)

Naast het complete pdf rapport voor de meerjarenonderhoudsplanning beschikt Prodomus vanaf nu ook over de functionaliteit om een elementenoverzicht en een gebreken / activiteiten overzicht te exporteren in pdf. Dit kan handig zijn als u snel inzicht moet krijgen in de technische staat van de onderliggende elementen van een object. Naast deze twee extra pdf rapporten hebben we ook gelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om enkele lay-out issues door te voeren op de rapporten zodat alle rapporten nu nog overzichtelijker zijn.

CSV export (meerjaaronderhoudsplanning)

Het planbord binnen Prodomus wordt al als zeer gebruiksvriendelijk ervaren alleen vaak kregen we de vraag of de planning (naast pdf) ook in csv geëxporteerd kon worden. Aan deze vraag hebben we uiteraard gehoor gegeven en vanaf nu kunnen planningen met één druk op de knop in csv geëxporteerd worden.

Servicedesk (altijd dichtbij)

Mocht u een vraag hebben over het gebruik van Prodomus dan kunt u direct binnen de software (via het vraagteken icon) uw vraag stellen aan onze servicedesk. Binnen het formulier kunt u vervolgens zelf aangeven hoe we uw vraag moeten beantwoorden (telefoon of e-mail). Ons streven is hierbij om alle vragen binnen 8 werkuren beantwoord te hebben. Hiermee is de servicedesk altijd dichtbij en kunt u gemakkelijk al uw gebruikersvragen stellen.

Werkomschrijvingen

Het schrijven van bestekken is vaak een omslachtig proces dat behoorlijk tijdrovend kan zijn. Hoe mooi is het dan als u met één druk op de knop een compleet bestek kunt exporteren uit Prodomus op basis van uw meerjarenonderhoudsplanning. Daarom kunt u nu binnen Prodomus bij een activiteit direct een werkomschrijving koppelen zodat deze vervolgens geëxporteerd kan worden. Binnen deze release hebben we een eerste stap gezet voor het eenvoudig opstellen van uw bestekken, maar we gaan dit zeker nog verder optimaliseren.


Elementenoverzicht (voorbeeld)

Elementen

 

Gebreken / activiteitenoverzicht (voorbeeld)

Gebreken

Terug naar overzicht

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 24 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.