• U bent hier:
  • home
  • software woningcorporaties

Software voor woningcorporaties

Wanneer u overweegt over te stappen op software voor woningcorporaties, is het van belang dat u kiest voor betrouwbaarheid, innovatie en gebruiksgemak. Prodomus biedt exact datgene waar woningcorporaties in Brabant en Zuid-Holland naar op zoek zijn: een geïntegreerde oplossing die zowel efficiënt als effectief is in het beheren van vastgoed en het plannen van onderhoud.

 

Heeft u advies nodig over software voor woningcorporaties? Neem contact op

 

Ontdek de veelzijdigheid van onze software voor woningcorporaties

Onze software voor woningcorporaties gaat verder dan alleen een digitaal hulpmiddel. Het is ontwikkeld met de specifieke behoeften van de vastgoedsector in gedachten. Met de juiste vastgoedadviesfuncties helpt het u bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Dankzij de uitgebreide modules voor conditiemetingen brengt u de staat van uw vastgoedportefeuille nauwgezet in kaart. Daarnaast zorgt u met de geïntegreerde tool voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan met een strategische planning, waardoor kosten op de lange termijn gereduceerd worden.

Maak een afspraak een stap over op onze software

Bent u klaar om uw woningcorporatie naar een hoger niveau te tillen? Onze software voor beheer is ontworpen om naadloos te integreren met uw huidige systemen, waardoor de transitie vloeiend en eenvoudig is. Wilt u meer weten over de verschillende markten waarin we actief zijn en de oplossingen die we bieden? Vul dan ons contactformulier in. We staan klaar om u te voorzien van alle informatie en om de volgende stap in uw digitale transformatie te begeleiden.

Waarom Prodomus?

  • GRIP OP ONDERSHOUDSKOSTEN
  • ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • HELDERE RAPPORTAGES
  • GEEN ZWARE SYSTEEMEISEN
  • MAATWERK OPLOSSINGEN

Informatie aanvragen

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder.


(direct antwoord)
Contactformulier
(antwoord binnen 48 uur)

Wij houden u graag op de hoogte

Kies eenvoudig hoe u door ons op de hoogte wilt worden gehouden.